Teckna lägenhet i BoSams, Borgholm!

I höst startar bygget av BoSams, Borgholm, ett gemenskapsboende för seniorer. BoSamshuset är en byggnad i tre plan med 20 lägenheter, i varierande storlek, 1:or, 2:or och 3:or, med kök. I markplanet i direkt anslutning till huvudentrén ligger ”husets hjärta”, dvs. gemenskapsdelen. Där finns ett stort samlingsrum med rum för gemensamma måltider och fester med tillhörande rejält kök. Det finns ett tv rum och bibliotek med tillgång till tidningar och tidskrifter. Dessutom gästlägenhet med möjlighet till övernattning för släktingar och vänner. Den definitiva utformningen av de gemensamma utrymmena görs i samråd med de kommande hyresgästerna.

Lägenheterna är öppna och ljusa med rymliga badrum och god tillgänglighet. Varje lägenhet har inglasad balkong och självklart kommer det att finnas hiss. Lägenhetsförråd och parkeringsplatser placeras i nära anslutning till huset. Stor omsorg kommer att läggas på utemiljön.

Läget är det bästa tänkbara med cirka 600 m till stadskärnan. I samma kvarter finns Borgholms hälsocentral. Det är gångavstånd till strand och havsbad, badhus med simhall och träningslokal.

Några lägenheter är ännu inte tecknade. Läs mer på föreningens hemsida!