Studieresa Zelfbuild i Amsterdam och Almere

Den 2-4 maj arrangerar Föreningen för Byggemenskaper en studieresa med fokus på ”Zelfbouw” och
olika former av byggemenskaper i och runt Amsterdam. Resan innehåller expertpresentationer, träffar med kommuner, arkitekter och byggemenskapare, promenader genom nya stadsdelar och besök hos grupper som hunnit bo in sig. Vi letar efter en inblick i hur holländarna arbetar och vilka framgångsfaktorerna är och har varit. Resan vänder sig både till personer intresserade av att själva bygga och personer eller organisationer med ett professionellt intresse. Intresseanmälan och mer information på info@byggemenskap.se
Pris 6000,- för arrangemanget + 3000,- / 4800,- för ett mat- och hotellpaket. (För momsregistrerade organisationer tillkommer moms). Resa till och från Amsterdam ingår inte. Min 10 max 15 deltagare. Anmälan senast 22 mars till osa@byggemenskap.se I grundpriset ingår resor inom Nederländerna, reseledning samt alla presentationer och studiebesök. I tilläggspaketet ingår två hotellnätter, valfritt i enkel- eller dubbelrum, frukost, lunch och fifika. Resor till och från NL och middagar ingår inte. För den som flyger finns det passande flighter på torsdag morgon resp lördag kväll.

Bild: Den nybyggda bygg- och bogemenskapen De Warren i Amsterdam. Ett plusenergihus i Amsterdams stadsdel för självbyggeri, Centrumeiland.