Lagnö Bo KHF – ett unikt boende, kom och dela framtiden med oss!

I HÖST BLIR EN AV VÅRA TVÅOR I MARKPLANET LEDIG

Lagnö bo ligger lantligt vid havet ca 6 km söder om Trosa. Vi som bor här, från 2-åringar till 85-åringar, söker någon eller några ytterligare personer som liksom vi tycker att hållbarhet är viktigt, att göra saker tillsammans skapar mervärde i livet och som tror att vi kan påverka med vårt sätt att leva!

Lägenheten är 51 kvm med öppen planlösning, kök mot vinterträdgården ett sovrum lagom för två och ett stort badrum. Från vardagsrummet finns utgång till uteplats och möjlighet till odlingslott i soligt läge. Lägenheten har ett utrymme med litet fönster som kan använda som klädkammare eller extrarum. Fullt utrustad tvättstuga finns i huset och rymligt kallförråd i separat byggnad.

Här finns, utöver en ledig lägenhet, en vacker trädgård med köksodlingar, damm, lekmöjligheter, skogsträdgård och grillplats. Inomhus hittar du en stor vinterträdgård med massugn, entrén med lekhörna, köket för våra gemensamma middagar (vi lagar mat och äter tillsammans ett par dagar i veckan) och en matsal som också används för både yoga, dans och filmvisningar. I vinterträdgården hittar du också vår scen som vi gärna fyller med musik, film, dans och andra uppträdande. Inom gångavstånd finns vacker natur, bad- och båtplats och förskola.

Lagnö Bo är en kooperativ hyresrättsförening där vi medlemmar har byggt, äger och förvaltar fastigheten.
De 19 lägenheterna blev inflyttningsklara januari 2018 och sedan dess har vi boende arbetat med att forma och färdigställa gemensamma utrymmen, vinterträdgården och tomten runt huset.
Hyran för lägenheten är 8 116 kr per månad inklusive värme, el, vatten och del i gemensamma ytor. Upplåtelseinsatsen för lägenheten är 606 000 kr och betalas tillbaka i samband med avflyttning.
Maila intresseanmälan till info@lagnobo.se eller ring till Rosemari på telefon 073-670 09 30
Mer information om Lagnö Bo hittar du på www.lagnobo.se