Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Årsmöte Kollektivhus NU

11 mars, 2017 @ 14:00 - 17:00

Evenemang Navigation

Kallelse till årsmöte i Kollektivhus NU

lördag 11 mars 2017 kl 14-17 i Sofielunds kollektivhus, Sofielundsvägen 71, Malmö

Välkommen till årsmötet!

Alla medlemsföreningar förväntas delta i årsmötet. Även stödmedlemmar och enskilda personer i medlemsföreningar är välkomna i mån av plats. De har yttranderätt. Meddela vem som kommer från er förening helst senast fredagen den 10 februari till ulrika.egero@gmail.com. Ange e-postadresser till alla som anmäls och vem som har rösträtt för er förening.

Motioner

till årsmötet ska vara inne senast lördagen 11 februari. Skicka din motion till ulrika.egero@gmail.com.

Nominera till styrelse och revisorsuppdrag

Valberedningen efterlyser förslag på personer att vara med i styrelsen eller åta sig uppdrag som revisor kommande år. Valberedningen består av Birgitta Rang, Boihop/Göteborg och Mette Kjörstad, Färdknäppen/ Stockholm. Sänd ditt förslag till

Handlingar till årsmötet

Vägbeskrivning, verksamhetsberättelse, verksamhetsplan, budget och övriga handlingar skickas ut senast 11 februari till alla medlemsföreningar och anmälda.

Resebidrag och logi

Varje förening betalar själv för uppehälle och logi i samband med årsmötet. Medlemsföreningar utanför Stockholmsregionen kan få bidrag till resekostnader med upp till 400 kr per förening. Alla uppmanas att boka resa snarast möjligt för att få lägsta pris. Boka så att du kan delta i middagen på lördag kväll och idébytardagen på söndagen. Det kommer eventuellt att finnas viss möjlighet att bo i gästrum i kollektivhus i Malmö och Lund.

Delta i den gemensamma middagen!

På kvällen är årsmötesdeltagarna välkomna till en god middag i Sofielunds matsal. När du anmäler dig, svara om du vill delta i middagen (och om det är någon mat du inte tål eller om du är t.ex. vegetarian). Middagen kostar 150 kr. Det kommer att kunna betalas till ett pg-konto som vi informerar om till de som anmäler sig, eller kontant på plats. Om du vill ha vin eller öl till maten betalar du även det på plats.

Detaljer

Datum:
11 mars, 2017
Tid:
14:00 - 17:00

Kommentera