Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Årsmöte i Kollektivhus Nu

17 mars, 2018 @ 13:30 - 16:30

Kollektivhus NU:s årsmöte i kollektivhuset Sofielund, Malmö 

Årsmöte för Kollektivhus NU lördag 17 mars 2018 kl 13.30-16.30 i kollektivhuset Dunderbacken, Hägerstensvägen 237D i Stockholm

Välkommen till årsmötet!

Alla medlemsföreningar förväntas delta i årsmötet. Även stödmedlemmar och enskilda personer i medlemsföreningar är välkomna i mån av plats. De har yttranderätt. Meddela vem som kommer från er förening helst senast fredagen den 16 februari till ulrika.egero@gmail.com. Ange e-postadresser till alla som anmäls och vem som har rösträtt för er förening.

Motioner

till årsmötet ska vara inne senast lördagen 17 februari. Skicka din motion till ulrika.egero@gmail.com.

Nominera till styrelse och revisorsuppdrag
Valberedningen efterlyser förslag på personer att vara med i styrelsen eller åta sig uppdrag som revisor kommande år. Valberedningen består av Inga Alander, Boihop/Göteborg, Britten Carlsson, Slånbäret/Växjö och Birgit Assarsson, Sockenstugan/Stockholm. Sänd ditt förslag till Britten Carlsson, brittencarlsson@yahoo.se.

Handlingar till årsmötet

Vägbeskrivning, verksamhetsberättelse, verksamhetsplan, budget och övriga handlingar skickas ut senast 17 februari till alla medlemsföreningar och anmälda.

Resebidrag och logi

Varje förening betalar själv för uppehälle och logi i samband med årsmötet. Medlemsföreningar utanför Stockholmsregionen kan få bidrag till resekostnader med upp till 400 kr per förening. Alla uppmanas att boka resa snarast möjligt för att få lägsta pris. Boka gärna så att du kan delta i middagen på lördag kväll och idébytardagen på söndagen. Det kommer eventuellt att finnas viss möjlighet att bo i gästrum i kollektivhus i Stockholm.

Årsmötesmiddag

På kvällen är årsmötesdeltagarna välkomna till en god middag i Dunderbackens matsal. När du anmäler dig, svara om du vill delta i middagen (och om det är någon mat du inte tål eller om du är t.ex. vegetarian). Middagen kostar 100 kr. Det kommer att kunna betalas till ett pg-konto som vi informerar om till de som anmäler sig, eller kontant på plats. Om du vill ha vin eller öl till maten betalar du även det på plats.

Idébytardag
Söndagen den 18 mars kl. 10-14 blir det idébytardag för alla medlemsföreningar i kollektivhuset Dunderbacken. Där kommer deltagarna helt fritt få välja inom vilka ämnen de vill utbyta erfarenheter, tips och idéer. Ett oändligt antal frågeställningar kan komma upp. smått som stort. Kanske billiga matinköp, smarta låssystem, hur man får till ett nytt kollektivhus, demokratifrågor, åldrande, konfliktlösning? Kaffe/te och smörgås serveras till självkostnadspris.
Även deltagande i idébytardagen anmäls till ulrika.egero@gmail.com, helst senast fredagen den 16 februari. För att delta i idébytardagen behöver du inte vara utsedd som någon form av representant från sitt hus eller startargrupp. Om intresset blir större än vad lokalen klarar kommer vi dock begränsa deltagandet från respektive medlemsförening.
Det är helt ok att enbart delta i årsmötet eller enbart i idébytardagen.

Detaljer

Datum:
17 mars, 2018
Tid:
13:30 - 16:30

Arrangör

Riksföreningen Kollektivhus NU

Plats

Dunderbacken, Hägerstensvägen 237, Stockholm
Hägerstensvägen 237
Stockholm,
+ Google Map

Lämna ett svar