Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Årsmöte i Kollektivhus NU

11 mars, 2023 @ 14:30 - 17:00

lördag 11 mars 2023 kl. 14.30-17 i kollektivhuset UnderSammaTak, Riksdalergatan 8 i Göteborg

Välkommen till årsmötet!

Alla medlemsföreningar förväntas delta i årsmötet med en representant vardera. Även stödmedlemmar och enskilda personer i medlemsföreningar är välkomna i mån av plats. De har yttranderätt. Meddela vem som kommer från er förening helst senast fredagen den 10 februari till info@kollektivhus.se. Ange e-postadresser till alla som anmäls och vem som har rösträtt för er förening. Ange också ev. deltagande i årsmötesmiddagen och ev. matpreferenser för de som vill delta i middagen.

Motioner

till årsmötet ska vara inne senast lördagen 11 februari. Skicka din motion till info@kollektivhus.se.
Nominera till styrelse och revisorsuppdrag
Valberedningen efterlyser förslag på personer att vara med i styrelsen eller åta sig uppdrag som revisor kommande år. Valberedningen består av Anne Rapinoja, Tunnan/Borås, Kristina Eivergård, Boföreningen Framtiden/Stockholm och Lisa Liljeberg, Tersen/Falun. Sänd ditt förslag till Anne Rapinoja, anne.rapinoja@gmail.com.
Handlingar till årsmötet
Vägbeskrivning, verksamhetsberättelse, verksamhetsplan, budget och övriga handlingar skickas ut senast 11 februari till alla medlemsföreningar och anmälda.
Resebidrag och logi
Varje förening betalar själv för uppehälle och logi i samband med årsmötet. Medlemsföreningar kan få bidrag till resekostnader med upp till 500 kr per förening. Boka gärna så att du kan delta i middagen på lördag kväll och eventuell idébytardag på söndagen. Vi ska försöka ordna möjlighet för några deltagare från andra orter att sova i gästrum i kollektivhus i Göteborg. Meddela behov av gästrum när ni anmäler er.

Årsmötesmiddag

På kvällen är årsmötesdeltagarna välkomna till en god middag i UnderSammaTaks matsal. När du anmäler dig till årsmötet, meddela gärna också om du vill delta i middagen (och om det är någon mat du inte tål eller om du är t.ex. vegetarian). Middagen beräknas kosta 100 kr, men eventuellt kan priset behöva bli högre. Hur betalning för middagen ska ske kommer vi informera de som anmäler sig. Om du vill ha vin eller öl till maten kommer det också finnas till självkostnad.

Idébytardag

Kl. 10-12 dagen efter årsmötet, d.v.s. söndagen den 12 mars. blir det möjlighet till idé- och erfarenhetsutbyte för alla medlemsföreningar i Majbackens bogemenskap, Hellstedtsgatan 7 i Göteborg. Vi vill gärna få in förslag på diskussionsämnen senast lördagen den 11 februari, så att vi ev. kan förbereda något/några av ämnena. Men det kommer också vara möjligt att anmäla diskussionsämnen samma dag. Ett oändligt antal frågeställningar kan komma upp, smått som stort. Kanske billiga matinköp, smarta låssystem, hur man får till ett nytt kollektivhus, demokratifrågor, åldrande, konfliktlösning? Kaffe/te och smörgås serveras till självkostnadspris.
Även deltagande i idébytardagen anmäls till info@kollektivhus.se, helst senast fredagen den 10 februari. För att delta i idébytardagen behöver du inte vara utsedd som någon form av representant från ditt hus eller startargrupp. Om intresset blir större än vad lokalen klarar kommer vi dock begränsa deltagandet från respektive medlemsförening.
Det är helt ok att enbart delta i årsmötet eller enbart i idébytardagen.
Hör av dig till info@kollektivhus.se om du har några frågor om årsmötet, årsmötesmiddagen eller idébytardagen.
Välkomna!
Ulrika Egerö
ordförande

Detaljer

Datum:
11 mars, 2023
Tid:
14:30 - 17:00

Arrangör

Kollektivhus NU

Plats

Kollektivhuset UnderSammaTak
Riksdalergatan 8
Göteborg,
+ Google Map