Lägenhet på 1 rum och kök ledig på HamBo!!

En av HamBos fjorton lägenheter är ledig. Ta vara på chansen och flytta hit till oss! Lägenheten är på 34 kvm, med ett rum och kök, allrum och sovalkov. Den är inte så stor, men våra gemensamma utrymmen är desto större. Vi har sällskapsrum, hobbyrum, verkstad, tre gemensamma kök, gästrum med tillhörande gemensamma kök, matrum och sällskapsrum. En stor trädgård dessutom med odlingslådor till varje lägenhet. Vi har matlag, än så länge bara en dag i veckan, men det blir fler dagar efter nyår. Och vi har trevligt tillsammans!

Den lediga lägenheten på ett rum och kök.


Välkommen på ett besök. Det går bra att bo här på prov någon vecka…. Slå en signal till Tore: 070 650 69 83, Lena: 073 823 48 93 eller Johanna: 070 438 77 35, eller skicka ett mejl till info@hambo.one

Hammenhög är ett samhälle på frammarsch.

Hammenhög är ett samhälle på frammarsch. Här finns Hammenhögs Gästis med sin populära fredagspub som är en populär träffpunkt i bygden och Garaget där konserter ges under större delen av året. Intill ligger gamla Tingshuset som öppnar upp med olika evenemang i början av 2022. Föreningen Samså driver ett stort växthus där man kan bli medlem och odla sina tomater och annat tillsammans med andra. HamBo har förstås också egna odlingar.
Det finns en kommunal simbassäng några hundra meter från Hambo, och man cyklar lätt ner till Borrby Strand eller Sandhammaren som är några av de bästa badstränderna i Sverige.
Det finns tre stora loppisar i Hammenhög och massor av andra i närområdet, liksom keramiker och konstgallerier.
Hammenhög ligger centralt mitt på Österlen bara en dryg mil från Simrishamn och lite över två mil från Ystad.