Dags att anmäla intresse för Kombo!

Viktig information från kollektivhuset Kombo i Hägerstensåsen:

Det är nästan ett år till inflytt, men det är NU vi tar in intresseanmälningar för boende i Kombos Kollektivhus på Hägerstensåsen, som nu byggs i samarbete med Familjebostäder. Vi har fortfarande flera lägenheter utan intressenter, och uppmanar därför dig som är intresserad att läsa vidare på vår webb. Bli medlem i föreningen så får du information om hur du intresseanmäler för ett förstahandskontrakt i vårt hus!

Föreningen Kombo har sedan 2008 arbetat för ett nytt kollektivhus i Stockholmsområdet. Vårt mål är ett kollektivhus som välkomnar människor i alla åldrar och med olika bakgrunder. Vi som är engagerade i Kombo deltar i formandet av huset. Vi vill att boendet ska vidga hemmets gränser och verka för ökad jämlikhet, gemenskap och demokrati.

Lägenheterna i huset ska vara hyresrätter och kommer att finnas i olika storlekar för olika slags hushåll. Huset ska vara stort men inte större än att alla boende ska känna till varandra och känna tillhörighet. Vi har en önskan om att leva ekologiskt och klimatmässigt hållbart och jobbar därför för att huset byggs med den ambitionen.

Vi samarbetar med Familjebostäder om att bygga ett kollektivhus i Hägerstensåsen med byggstart hösten 2019 och inflyttning 1 maj 2021

Mer information finns på vår hemsida http://kollektivhuskombo.se/ och via facebook.

Bilden överst: Kollektivhuset Kombo ligger alldeles intill t-banstationen Hägerstensåsen i Stockholm. Inflyttning sommaren 2021.