Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Träff om bygg- och bogemenskaper i Malmö

mars 18 @ 18:30

Möte om bygg- och bogemensskaper i Kapsylen, Stockholm i januari 2024. Staffan Schartner berättar om byggemenskapen Gården i Uppsala.

Under våren startar Föreningen för byggemenskaper en serie av träffar och studiebesök för alla som är intresserade av byggemenskaper eller vill starta en bogemenskap. För existerande grupper finns det möjlighet till erfarenhetsutbyte och nätverkande, för de nya en möjlighet till inspiration, att hitta likasinnade att bilda grupp med och komma vidare på vägen.
Det första mötet ägde rum den 18e januari på Kapsylen i Stockholm och där diskuterades genomförda projekt, grupper på gång och möjligheter i framtiden. Ett 30-tal intresserade kom från bland annat fem byggrupper.
I Göteborg sker nästa möte den 11 mars kl. 18:00, på hos Bo- och byggemenskapen Under Samma Tak, Riksdalersgatan 8, hållplats Axel Dahlströms torg.
I Uppsala den 14 mars kl. 18:30 preliminärt hos bo- och byggemenskapen Gården på Sidenbigatan 47

I Malmö sker nästa möte den 18 mars kl. 18:30 hos Coompanion på Ledebursgatan 5.

Både Göteborgs och Malmös stad har uttalat ett intresse att samarbeta med grupper för att få till nya projekt. Möten där är till för att möta deras frågor med aktiva grupper.

John Helmfridsson

Detaljer

Datum:
mars 18
Tid:
18:30

Arrangör

Föreningen för Byggemenskaper
Webbplats:
www.byggemenskap.se

Plats

Coompanion Malmö
Ledebursgatan 5
Malmö,
+ Google Map