Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Öppet medlemsmöte om kollektivhus i Malmö

25 november, 2018 @ 14:00 - 17:00

Välkomna på öppet medlemsmöte den 25:e november. Vi är stolta att presentera Ulrika Egerö som är ordförande för Kollektivhus NU!

Ulrika presenterar sig såhär: Jag har bott i kollektivhus i 32 år, varav 27 år i ett hus för alla åldrar, som först var vanlig hyresrätt och sedan ombildades till bostadsrätt, och 5 år i ett hus för andra halvan av livet, som är kooperativ hyresrätt med blockhyresmodellen. Jag har suttit i styrelsen sedan 2012 och varit ordförande sedan 2014. Jag har också följt kollektivhusbyggandet i Stockholm sedan jag ställde mig i Stockholms dåvarande kollektivhuskö i början av 80-talet. Jag är 57 år och arbetar som stadsbyggnadsstrateg med fokus på gröna frågor på Stockholms stadsbyggnadskontor.

Kollektivhus NU är en nationellt verksam förening baserad på existerande kollektivhus och fristående föreningar. Den syftar till att förbättra valmöjligheterna på den svenska bostadsmarknaden vad avser olika former för gemenskapsboende. Föreningen stöder existerande kollektivhus liksom grupper som arbetar för att skapa nya kollektivhus.

Alla som är medlemmar eller intresserade är välkomna så bjud med de som kan tänkas vilja komma! Vi bjuder på eftermiddagsfika.

Detaljer

Datum:
25 november, 2018
Tid:
14:00 - 17:00

Plats

NBV:s lokaler
Ystadsvägen 15
Malmö,
+ Google Map
Webbplats:
https://kollektivhus.wordpress.com/