Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Idébytardag för kollektivhus och bogemenskaper

mars 22 @ 09:00 - 11:00

Söndagen den 22 mars kl. 9-11 blir det även i år möjlighet till  idé- och erfarenhetsutbyte för alla medlemsföreningar i bogemenskapen Sjöfarten i Stockholm.
Vi vill gärna få in förslag på diskussionsämnen så snart som möjligt och gärna senast lördagen den 22 februari, så att vi ev. kan förbereda någon/några av ämnena. Ett oändligt antal frågeställningar kan komma upp, smått som stort. Kanske billiga matinköp, smarta låssystem, hur man får till ett nytt kollektivhus, demokratifrågor, åldrande, konfliktlösning? Vi ska i år försöka ordna någon form av dokumentation från idébytardagen. Kaffe/te och smörgås serveras till självkostnadspris.
Deltagande i idébytardagen anmäls till ulrika.egero@gmail.com, helst senast fredagen den 21 februari. För att delta i idébytardagen behöver du inte vara utsedd som någon form av representant från ditt hus eller startargrupp. Om intresset blir större än vad lokalen klarar kommer vi dock begränsa deltagandet från respektive medlemsförening.

På den årliga idébytardagen är alla som är med i någon av våra medlemsföreningar välkomna liksom stödmedlemmar. Om antalet anmälda blir fler än vad lokalen rymmer kan vi behöva begränsa antalet deltagare.

Detaljer

Datum:
mars 22
Tid:
09:00 - 11:00
Webbplats:
kollektivhus.se

Arrangör

Kollektivhus NU