Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Årsmöte i Kollektivhus NU den 12 mars 2022

mars 12 @ 14:00 - 17:00

Välkommen till årsmötet!

Alla medlemsföreningar förväntas delta i årsmötet med en representant vardera. Även stödmedlemmar och enskilda personer i medlemsföreningar är välkomna i mån av plats. De har yttranderätt. Meddela vem som kommer från er förening helst senast fredagen den 11 februari till info@kollektivhus.se. Ange e-postadresser till alla som anmäls och vem som har rösträtt för er förening. Ange också ev. deltagande i årsmötesmiddagen och ev. matpreferenser för de som vill delta i middagen.

Motioner

till årsmötet ska vara inne senast lördagen 12 februari. Skicka din motion till info@kollektivhus.se.
Nominera till styrelse och revisorsuppdrag
Valberedningen efterlyser förslag på personer att vara med i styrelsen eller åta sig uppdrag som revisor kommande år. Valberedningen består av Anita Persson, Färdknäppen/Stockholm, Anita Nilsson, Sjöfarten/Stockholm, och Anne Rapinoja, Tunnan/Borås. Sänd ditt förslag till Anita Nilsson, anitanilsson@hotmail.com.
Handlingar till årsmötet
Vägbeskrivning, verksamhetsberättelse, verksamhetsplan, budget och övriga handlingar skickas ut senast 12 februari till alla medlemsföreningar och anmälda.
Resebidrag och logi

Varje förening betalar själv för uppehälle och logi i samband med årsmötet. Medlemsföreningar kan få bidrag till resekostnader med upp till 400 kr per förening. Boka gärna så att du kan delta i middagen på lördag kväll och idébytardagen på söndagen. Det kommer att finnas möjlighet för några deltagare från andra orter att sova i gästrum i Sjöfarten eller i andra kollektivhus i Stockholm. Meddela behov av gästrum när ni anmäler er.

Årsmötesmiddag

På kvällen är årsmötesdeltagarna välkomna till en god middag i Sjöfartens matsal. När du anmäler dig till årsmötet, meddela också om du vill delta i middagen (och om det är någon mat du inte tål eller om du är t.ex. vegetarian). Middagen kostar 100 kr. Hur betalning för middagen ska ske kommer vi informera de som anmäler sig. Om du vill ha vin eller öl till maten kommer det också finnas till självkostnad.
Idébytardag
Söndagen den 13 mars kl. 10-12 blir det möjlighet till idé- och erfarenhetsutbyte för alla medlemsföreningar i bogemenskapen Sjöfarten. Vi vill gärna få in förslag på diskussionsämnen så snart som möjligt och gärna senast lördagen den 12 februari, så att vi ev. kan förbereda något/några av ämnena. Men det kommer också vara möjligt att anmäla diskussionsämnen samma dag. Ett oändligt antal frågeställningar kan komma upp, smått som stort. Kanske billiga matinköp, smarta låssystem, hur man får till ett nytt kollektivhus, demokratifrågor, åldrande, konfliktlösning? Vi ska i år försöka ordna någon form av dokumentation från idébytardagen. Kaffe/te och smörgås serveras till självkostnadspris.
Även deltagande i idébytardagen anmäls till info@kollektivhus.se, helst senast fredagen den 11 februari. För att delta i idébytardagen behöver du inte vara utsedd som någon form av representant från ditt hus eller startargrupp. Om intresset blir större än vad lokalen klarar kommer vi dock begränsa deltagandet från respektive medlemsförening.
Det är helt ok att enbart delta i årsmötet eller enbart i idébytardagen.
Hör av dig till info@kollektivhus.se om du har några frågor om årsmötet, årsmötesmiddagen eller idébytardagen.
Välkomna!
 

Ulrika Egerö
ordförande

Kollektivhus NU:s årsmöte 2017 i kollektivhuset Sofielund, Malmö.

Detaljer

Datum:
mars 12
Tid:
14:00 - 17:00

Arrangör

Kollektivhus NU

Plats

Bogemenskapen Sjöfarten
Heliosgatan 23
Stockholm, Sverige
+ Google Map